79 990 Ft

SousMatic & Elite Black 82 150 Ft helyett
SousMatic & Elite Black 82 150 Ft helyett

SousMatic Black sous vide merülő rúd és Magic VAC Elite Black vákuumcsomagoló + fóliák 82 150 Ft helyett

A csomag tartalma:

  • SousMatic Sous Vide rúd
  • MAGIC VAC® ELITE 300 Black vákuumozó
  • 2 tekercs Magic Vac® 15 x 600 cm légbordás vákuumfólia
  • 2 tekercs Magic Vac® 20 x 600 cm légbordás vákuumfólia
  • 2 tekercs Magic Vac® 30 x 600 cm légbordás vákuumfólia

Kicsi a konyhája? Gourmet ajándékot szeretne adni kedvesének, szeretteinek? Akkor a Sous Matic az Ön költséghatékony választása. Egyszerűen és könnyen rögzítheti bármilyen edény oldalára és már használhatja is. 1000 watt teljesítménye igazán figyelemre méltó kategóriájában, különösen annak fényében, hogy akár 25 liter vizet is képes precízen, a kívánt hőmérsékleten tartani.

SousMatic & Elite Black 82 150 Ft helyett

Kapacitás: 25 liter
Keringtetés: 360°
Teljesítmény: 1000 Watt
Hőtartomány: 40°… 95°C | 104 … 194°F
Hő stabilitás: ± 0,1°C  60°C-on
Elektromosság: 220 - 240V~/50Hz
Biztonság: Túlmelegedés és alacsony vízszint esetén risztás
Súlya: 1,2 kg
Méretei: 7 x 13,5 x 38,5 cm
Garancia: 2 év

 

MAGIC VAC® Elite 300 Black

Az olaszországi FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés mellett nagyon gyors vákuumozási ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélesség.

SousMatic & Elite Black 82 150 Ft helyett

Tartozékok:
    Szívőcső edények vákuumozásához
    5 db 20*30cm-es vákuumtasak 
    Használati útmutató

Specifikáció: 
    Model: MAGIC VAC® Elite 300 Plus (black)
    Elektromosság:: 240V-50Hz
    Teljesítmény: 170W –0.78 bar (60 cm/Hg) -0,78 bar
    9L/perc szívó teljesítmény
    hegesztési hossz: 30 cm
    Tanúsítványok: cULus, CE 
    Méretek: 38,7 x 9,6 x 11,5 cm
    Súlya: 1,7 kg

 

Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

Garancia: 2 év

SousMatic & Elite Black 82 150 Ft helyett